Firmele care vor să se promoveze pe pieţele externe se pot înscrie în "Start-up Nation"

Firmele care doresc să se promoveze pe pieţele externe se pot înscrie în programul guvernamental de sprijin a internaţionalizării companiilor româneşti începând de astăzi, de la ora 10:00.

Adăugat: 31 Iulie 2017
Ultima actualizare:31 Iulie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, despre implementarea programul

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, susţine astăzi o conferinţă de presă cu privire la semnarea Convenţiilor de colaborare cu instituţiile bancare în vederea implementării programului "Start-up Nation", dar şi pe tema programului de internaţionalizare a companiilor româneşti.

Peste 19.000 de planuri de afaceri au fost înregistrate în programul Start-Up Nation.

Acesta are un buget de 1,7 miliarde de lei în acest an, iar suma maximă pe care o poate primi o firmă este de 200.000 de lei.

Firmele care doresc să se promoveze pe pieţele externe se pot înscrie în programul guvernamental de sprijin a internaţionalizării companiilor româneşti începând de astăzi, de la ora 10:00; fondurile se vor aloca după principiul primul venit, primul servit, iar suma maximă pe care o poate accesa o firmă este 50.000 de lei. Grantul este nerambursabil în proporţie de 90%, a explicat ministrul Ilan Laufer.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
31 Iulie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza