Firea va contesta în instanță proiectul legii bugetului

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis o scrisoare deschisă către bucureşteni prin care anunţă că, în proiectul legii bugetului, Capitala pierde 180 de milioane de euro, adică aproape un sfert din buget.

Adăugat: 3 Februarie 2019
Ultima actualizare:3 Februarie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Gabriela Firea, primarul general al Capitalei
trimite pe mail

Forma actuală a proiectului de buget îi nemulţumeşte pe primarii marilor oraşe pentru că, deşi au fost alocaţi mai mulţi bani pentru administraţia locală, primăriile ar urma să preia de la bugetul central o mare parte din cheltuielile sociale.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, ieri, o scrisoare deschisă către bucureşteni prin care anunţă că - în proiectul legii bugetului - Capitala pierde 180 de milioane de euro, adică aproape un sfert din buget.

Ea a declarat la o televiziune că va contesta în instanţă proiectul legii bugetului, dacă acesta rămâne în forma actuală şi s-a referit la situaţia investiţiilor în acest context.

Gabriela Firea: Este foarte grav. Vom încerca să ne împrumutăm, dar şi aici este o problemă, pentru că nu ne va da cu siguranţă aprobare Ministerul de Finanţe, care ascultă de ceea ce spune domnul Dragnea. Vor spune că orice împrumut se duce în deficitul ţării şi nu avem voie să mergem în deficit şi va fi foarte dificil. Încercăm să rostogolim nişte credite pe care le-am moştenit de la celelalte administraţii. Vom vedea ce vom faceAutor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
3 Februarie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza