Fifor: Venitul net al salariaţilor din Ministerul Apărării Naţionale a crescut

Ministrul Apărării a anunţat creşterea venitului net al angajaţilor din MApN.

Adăugat: 9 Februarie 2018
Ultima actualizare:9 Februarie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Mihai Fifor, ministrul Apărării
trimite pe mail

Venitul net al salariaţilor din Ministerul Apărării Naţionale a crescut, pentru unele categorii de personal, şi cu 56% faţă de anul 2016, a precizat astăzi ministrul apărării, Mihai Fifor, într-o declaraţie de presă cu privire la salariile personalului civil şi militar din armată.

Raportat la 2016, îna cest an, ca urmare a legii salarizării angajaţii MAPN vor avea o creştere de aproximativ 3%  a salariilor.

Mihai Fifor s-a referit şi la posibile scăderi ale salariilor sau soldelor din Armată începând din această lună.

"Potenţialele scăderi nu provin din aplicarea legii salarizării, ci din situaţii punctuale legate fie de neîntrunirea condiţiilor de acordarea a unor sporuri de care a beneficiat o perosană până la un punct, fie de depăşirea plafonului stabilit de lege pentru personalul care este salarizat, după regulile altor familii ocupoaţionale, cum ar fi justiţia, în speţă magistraţii, sănătatea, medicii şi învăţământul în speţă profesorii", a spus Mihai Fifor.

Redactorul Radio România Actualităţi, Radu Dobriţoiu ne-a mai informat că ministrul Mihai Fifor a precizat că în bugetul pentru acest an, au fost incluse şi voucherele de vacanţă, în valoare de 1450 de lei, pentru personalul încadrat în Ministerul Apărării Naţionale.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
9 Februarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza