FIDESZ, învingător detaşat la alegerile din Ungaria

Premierul Viktor Orban a mulţumit cetăţenilor care s-au prezentat la urne şi a subliniat că este mândru că a primit încrederea alegătorilor pentru continuarea activităţii, precizând, totodată, că ungurii sunt cea mai unită naţiune din Europa.

Adăugat: 7 Aprilie 2014
Ultima actualizare:7 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Viktor Orban
trimite pe mail

Partidul de centru-dreapta FIDESZ al premierului Viktor Orban a câştigat detaşat alegerile parlamentare din Ungaria, potrivit rezultatelor parţiale prezentate de Biroul Naţional Electoral.

Într-un discurs, ţinut la Budapesta în faţa susţinătorilor adunaţi în apropierea Dunării, Victor Orban a mulţumit celor care s-au prezentat la urne.

Liderii alianţei formaţiunilor de stânga şi-au recunoscut înfrângerea, dar spun că alegerile au avut loc conform unor reguli incorecte.

Viktor Orban a mulţumit cetăţenilor care s-au prezentat la urne şi a subliniat că este mândru că a primit încrederea alegătorilor pentru continuarea activităţii, precizând, totodată, că ungurii sunt cea mai unită naţiune din Europa şi au confirmat măsurile privind crearea de locuri de muncă, sprijinirea familiilor şi politica independenţei naţionale. 

"Să rostim cu cuvenită smerenie şi demnitate, cum ni se potriveşte, că orice îndoială şi incertitudine a dispărut. Am învins!",  a afirmat Viktor Orban, menţionând că ungurii i-au spus nu urii şi părăsirii Uniunii Europene.

Liderul Partidului Socialist ungar, Attila Mesterhazy, care a fost candidatul pentru funcţia de prim-ministru al alianţei formaţiunilor de stânga din opoziţie, a declarat că a luat la cunoştinţă faptul că a pierdut alegerile, dar nu felicită Partidul FIDESZ, şi a adăugat că alegerile au avut loc conform unor reguli incorecte şi nu au fost asigurate condiţii egale.Autor:
Emil Groza
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
7 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza