Felix Stroe, Paul Stănescu și Marius Nica, nominalizările PSD la ministerele rămase goale

Comitetul Executiv Naţional al PSD a aprobat, vineri, nominalizările pentru funcţiile de miniştri la Ministerul Transporturilor, Dezvoltare Regională și Fonduri Europene.

Adăugat: 13 Octombrie 2017
Ultima actualizare:13 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Marius Nica
trimite pe mail

PSD  propune pentru portofoliile de la Transporturi şi Dezvoltare Regională doi lideri ai unor organizaţii judeţene. Este vorba despre Felix Stroe de la Filiala Constanţa şi Paul Stănescu de la Filiala Olt.

Potrivit redactorului RRA, Angela Matei, în ceea ce priveşte fondurile europene, portofoliul este preluat de Marius Nica, cel care a mai deţinut această funţie în Guvernul Ponta.

Nominalizările vor fi înaintate preşedintelui României, luni.

Cei trei sunt propuşi pentru a-i înlocui pe demisionarii Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc.

Sevil Shhaideh a fost numită în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului guvernamental, a anunţat vineri premierul Mihai Tudose, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Premierul Mihai Tudose a declarat că este mulţumit de noua formulă guvernamentală şi că programul pentru care PSD a fost votat va fi aplicat în continuare.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a subliniat coeziunea partidului şi a spus că tensiunile apărute pe fondul acestei crize s-au rezolvat prin dialog.

Liviu Dragnea a mai declarat că luni va avea loc o nouă şedinţă a coaliţiei, pentru a se stabili calendarul privind legile necesare aplicării programului de guvernare.

Tot azi, conducerea PSD a stabilit calendarul dezbaterilor pentru legile justiţiei şi înfiinţarea Fondului Suveran de Investiţii, proiecte ce vor fi promovate prin procedură parlamentară.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
13 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza