Federaţia Agrostar, proteste la Palatul Cotroceni

Aproximativ 100 de fermieri din Federaţia Agrostar au protestat în faţa Palatului Cotroceni, nemulţumiţi de subfinanţarea acestui sector, dar şi de lipsa unor politici pentru domeniu lor de activitate.

Adăugat: 31 Mai 2016
Ultima actualizare:31 Mai 2016

Politica Romaneasca
Foto: arhivă
trimite pe mail

Protestatarii reclamă şi faptul că subvenţiile pentru agricultură întârzie, după cum preciezază preşedintele Agrostar, Ştefan Nicolae.

|"Subvenţiile merg foarte greu, aproape deloc. Crescătorii de animale nu au început să primească nici în acest moment banii, iar pe de altă parte o problemă foarte delicată pentru sectorul agricol şi în special pentru salariaţii din agricultură, pe care tot noi îi reprezentăm, se referă la contractul colectiv de muncă. Încercăm de aproape trei ani de zile să negociem acest contract colectiv pe ramura agriculturii. Bineînţeles că vom ieşi în stradă, este un avertisment şi noi profităm de această oportunitate creată de Confederaţia Blocul Naţional Sindical să venim să tragem un semnal de alarmă astăzi la preşedinţie", a declarat    Ştefan Nicolae.

Liderii sindicali avertizează că vor organiza proteste pe tot parcursul lunii iunie dacă autorităţile nu le vor rezolva revendicările, transmite redactorul RRA, Florentina Varga.

O delegație formată din reprezentanți ai AGROSTAR și BNS au depus la ora 12,00 o scrisoare deschisă la președinție.Autor:
Florentina Varga
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
31 Mai 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza