Explicaţiile Laurei Codruţa Kovesi pentru neprezentarea la audierile Comisiei parlamentare

Procurorul şef al DNA afirmă că nu s-a prezentat la audieri în această Comisie pentru că nu are cunoştinţă de situaţii sau împrejurări care ar fi condus la vicierea procesului electoral.

Adăugat: 22 August 2017
Ultima actualizare:22 August 2017

Politica Romaneasca
Foto: Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef al DNA
trimite pe mail

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi explică într-o scrisoare adresată preşedintelui Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidenţialele din 2009 că nu s-a prezentat la audieri în această Comisie pentru că nu are cunoştinţă de situaţii sau împrejurări care ar fi condus la vicierea procesului electoral.

Şefa DNA a refuzat în mai multe rânduri să se prezinte la audieri în Comisia parlamentară care anchetează modul în care s-au desfăşurat alegerile prezidenţiale din 2009.

Jurnalistul Dan Andronic a susţinut că în seara turului decisiv al alegerilor, mai mulţi demnitari ai statului român, printre care şi Laura Codruţa Kovesi - la vremea respectivă procuror general al României - aflaţi în casa fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea, erau preocupaţi dacă Traian Băsescu va câştiga un al doilea mandat de preşedinte al României.e legale care se impun.Autor:
Cristina Dumitrescu
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
22 August 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza