Executivul va scoate la licitaţie lucrările de construire a două tronsoane de autostradă

Prioritatea zero a Guvernului este să dea drumul la investiţii, în special dezvoltarea infrastructurii rutiere, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

Adăugat: 7 Iunie 2017
Ultima actualizare:7 Iunie 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Executivul va scoate la licitaţie luna aceasta lucrările de construire a două tronsoane de autostradă, a anunţat astăzi premierul Sorin Grindeanu la Forumul Capitalului Românesc.

În acelaşi context, şeful executivului a precizat că vor fi adoptate în continuare măsuri de favorizare a mediului de afaceri, în special prin reducerea birocraţiei. 

Prioritatea zero a guvernului este să dea drumul la investiţii, în special dezvoltarea infrastructurii rutiere, a precizat astăzi premierul Sorin Grindeanu la o întâlnire cu cei mai importanţi oameni de afaceri din ţară prezenţi la cea de-a doua ediţe a Forumului Capitalului Românesc. 

"Luna aceasta vor fi ridicate pe SEAP pentru licitaţie loturile 1 şi 5 de la Autostrada Piteşti-Sibiu şi loturile pentru Piteşti-Craiova întreg tronsonul", a spus Sorin Grindeanu.

Primul ministru a declarat că vor fi luate în continuare măsuri pentru reducerea birocraţiei după eliminarea celor 102 taxe de la începutul anului pentru îmbunătăţirea mediului de afaceri.

"Am adoptat câteva măsuri cum ar fi scutirea de la plata impozitului pe profit în primii 10 ani de activitate pentru firmele care desfăşoară exclusiv activităţi de inovare, cercetare, dezvoltare, stabilirea unei cote de impozitare de 1% pentru microîntreprinderile care au unul sau mai mulţi salariaţi şi eliminarea cotei de impozit de 2% pentru microîntreprinderile care au un salariat", a susţinut Sorin Grindeanu.Autor:
Cătălin Radu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza