Exclusiv: Teodor Melescanu, ministrul de Externe

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, a participat, astazi, la Istanbul, la reuniunea specială a Consiliului Ministrilor de Externe al Organizaţiei de Cooperare Economică la Marea Neagră.

Adăugat: 22 Mai 2017
Ultima actualizare:22 Mai 2017

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, a participat, astazi, la Istanbul, la reuniunea specială a Consiliului Ministrilor de Externe al Organizaţiei de Cooperare Economică la Marea Neagră care a pregătit Summitul de maine care este dedicat aniversării a 25 de ani de la fondarea Organizatiei.

Teodor Melescanu a apreciat că o interactiune mai substantială a Organizatiei cu Uniunea Europeană este în măsură să contribuie la impulsionarea cooperării economice şi a proiectelor regionale în bazinul Mării Negre. Seful diplomatiei române crede ca organizatia trebuie sa devina mai eficienta si sa continue reforma cu scopul de a accentua misiunea sa economica.

AUDIO interviul integral

 

Tot astazi, Teodor Melescanu a avut o serie de întrevederi bilaterale cu omologii din Republica Moldova, Serbia, precum si cu sefii delegatiilor din Grecia, Georgia, Azerbaidjan, Armenia si cu Secretarul General al Organizatiei, Michael Christides, a informat trimisul RRA, Andrei Serban.



Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
22 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza