EXCLUSIV RRA/Ministrul Anca Dragu: Guvernul nu majorează taxele şi impozitele angajaţilor

Guvernul nu intenţionează să majoreze taxele şi impozitele pe care le plătesc angajaţii, ci pregăteşte un proiect care vizează doar simplificarea unor proceduri fiscale.

Adăugat: 8 Septembrie 2016
Ultima actualizare:8 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Anca Dragu, ministrul Finanţelor
trimite pe mail

Ministrul finanţelor, Anca Dragu, a reafirmat că guvernul nu intenţionează să majoreze taxele şi impozitele pe care le plătesc angajaţii, persoanele fizice autorizate sau cele care au profesii independente.

Ea a declarat în această dimineaţă, la Apelul Matinal de la Radio România Actualităţi că în câteva zile Ministerul Finanţelor va lansa pe site-ul său, spre dezbatere publică, un proiect care vizează doar simplificarea unor proceduri fiscale.

"Nu vom viza niciun fel de măsură care să atingă salarizarea sau impozitarea, dar sunt câteva chestiuni punctuale care îngreunează activitatea, în sensul de acte cerute, de formulări neclare. În aceste luni am primit sesizări din partea oamenilor de afaceri sau a persoanelor fizice că în anumite lucruri se blochează activitatea şi acolo vom acţiona. În câteva zile vă vom propune pentru dezbatere publică acest proiect.  ealizator: Precizările ministrului de Finanţe vin să clarifice unele informaţii din presa economică potrivit cărora guvernul ar fi intenţionat să facă o serie de modificări legislative care ar fi majorat povara fiscală a angajaţilor", a spus ministrul Anca Dragu.

AUDIO Interviu cu ministrul Anca Dragu, difuzat în rubrica "Apel matinal" de la Radio România Actualităţi. Realizator: Ion MarinescuAutor:
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
8 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza