EXCLUSIV RRA. Dezbatere privind fondurile europene

Dezbaterea "Probleme la zi" de la Radio România Actualități a avut ca temă absorbția fondurilor europene.

Adăugat: 26 Aprilie 2016
Ultima actualizare:26 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Studioul emisiunii Probleme la zi. Foto: Victor Caraculacu
trimite pe mail

Ministerul dezvoltarii are in vedere ca pina la finalul acestui an sa fie lansate majoritatea schemelor de finantare din programul regional actual spune la RRA in emisiunea Probleme la Zi Gabriel FRIPTU - directorul Directiei Generale Programe Europene din Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

La rindul sau, prof. Vasile Puscas, fost ministru al Integrarii Europene, a spus  la RRA ca trebuie dezvoltata capacitatea administrativa, pentru a putea gestiona programele finantate din fonduri europene.

 "Ar fi trebuit ca guvernul, impreuna cu partenerii sociali si partidele politice, sa convina asupra unui program realist (de absorbtie a fondurilor europene - n.red.), astfel incat sa fie respectat acest program de toate guvernele care ar fi urmat, indiferent de formatiunea politica", a subliniat Vasile Puscas.

Radu Limpede, antreprenor si consultant in fonduri europene, a sustinut ca "singurul an in care puteam justifica intarzierea in absorbtia fondurilor europene a fost 2014".

AUDIO Emisunea  "Probleme la zi", editia din 26 aprilie.Autor:
Victor Gheorghe
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
26 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza