Europarlamentarul Cristian Preda, despre înscrierea în Partidul Mişcarea Populară

"Obiectivul politic este ca, după decembrie 2014, să avem o putere divizată, să nu avem o putere monolitică. Eu îl provoc, de altfel, pe Victor Ponta să intre în competiţia prezidenţială".

Adăugat: 31 Ianuarie 2014
Ultima actualizare:31 Ianuarie 2014

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Europarlamentarul Cristian Preda s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, la o zi după ce Elena Udrea anunţa o decizie similară.

Într-un interviu acordat postului nostru de radio, Cristian Preda confirmă faptul că intenţionează să candideze pe lista acestui partid la alegerile europarlamentare, iar în paralel, să înceapă demersurile pentru înscrierea formaţiunii în Partidul Popular European.

Cristian Preda acuză Partidul Democrat-Liberal că nu face opoziţie USL-ului şi, mai mult, că a adoptat strategia USL de a-l ataca pe Traian Băsescu.

"Niciuna dintre acţiunile preşedintelui, din decembrie 2012 încoace, nu a fost susţinută de PDL. Ori, în condiţiile în care nu se exprimă ca un factor de blocaj la adresa USL, era firesc ca opoziţia să fie reinventată la Palatul Cotroceni. Obiectivul politic este ca, după decembrie 2014, să avem o putere divizată, să nu avem o putere monolitică. Asta va însemna înfrângerea lui Victor Ponta în alegerile din 2014. Eu îl provoc, de altfel, pe Victor Ponta să intre în competiţia prezidenţială", a spus Cristian Preda pentru Radio România Actualităţi.

AUDIO Interviul acordat de Cristian Preda, redactorului RRA, Bogdan Isopescu.

Cristian Preda a fost membru al PDL până la sfârşitul anului trecut, când a fost exclus din partid din cauza declaraţiilor critice la adresa conducerii democrat-liberalilor.Autor:
Bogdan Isopescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
31 Ianuarie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza