Eugen Tomac: Premierul Ponta minte de trei-patru ori pe zi

Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, îl acuză pe premierul Victor Ponta că "minte de trei-patru ori pe zi", iar pentru Guvernul său "minciuna a devenit politică de stat".

Adăugat: 6 August 2013
Ultima actualizare:6 August 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, marţi, la Botoşani, că în ciuda promisiunilor electorale USL nu a "injectat bani în economie" şi nu are predictibilitate în ceea ce priveşte dezvoltarea economică.
    
"USL a venit la putere pe valul unor promisiuni, oamenii le-au acordat încrederea, însă premierul Ponta, în stilu-i caracteristic, minte de trei-patru ori pe zi doar la televizor. Constatăm că pentru Guvernul USL minciuna a devenit politică de stat", a afirmat Tomac, citat de Agerpres.
    
Preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară consideră că alegătorii ar trebui să spună "la revedere celor din USL şi să se alăture unui proiect nou, de perspective, care are soluţii serioase pentru problemele României".

El susţine că noua formaţiune politică este "o alternativă serioasă la ceea ce PSD şi PNL au instalat în ţară".

Asumarea parteneriatul cu preşedintele Băsescu, "câştig extraordinar pentru PMP"
   
Partidul Mişcarea Populară şi-a asumat rolul de a fi partenerul preşedintelui Traian Băsescu, a mai declarat, marţi, Eugen Tomac.

Pentru PMP "este un câştig extraordinar faptul că şi-a asumat parteneriatul cu preşedintele".
    
"Ne-am asumat din start acest parteneriat pentru că am fost alături de preşedinte ani de zile, tocmai pentru că a fost singurul care a împins ţara înainte, prin reformele demarate. PMP şi-a asumat acest rol de a fi partenerul preşedintelui mai departe, pentru că celelalte partide, fie că vorbim de Alianţa DA, fie vorbim de PDL, nu mai cred în aceleaşi valori în care noi am crezut de la început", a afirmat Tomac.
   
Preşedintele PMP s-a aflat, marţi, la Botoşani, pentru a lansa filiala locală a Fundaţiei Mişcarea Populară.

La eveniment au mai participat preşedintele Fundaţiei, Marian Preda, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, dar şi fostul ministru PDL al Comunicaţiilor Valerian Vreme.Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
6 August 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza