Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii

"În principiu, nu am ce să mai caut în fruntea ministerulu, în cazul în care pachetul (de bază din Sănătate) nu va intra în vigoare de la 1 februarie anul viitor".

Adăugat: 13 Octombrie 2013
Ultima actualizare:14 Octombrie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV, că nu este agăţat de postul de ministru şi că, în principiu, nu are ce să mai caute la conducerea ministerului dacă pachetul de bază nu va intra în vigoare de la 1 februarie anul viitor.

"Nu sunt agăţat de postul de ministru. Dacă nu se înţelege că nu e altă cale, altă şansă, pentru oamenii din această ţară, haideţi să plecăm acasă. Lucrurile sunt clare pentru mine", a declarat Nicolăescu, referitor la pachetul de servicii medicale de bază ce ar urma să intre în vigoare de la 1 februarie 2014.

Întrebat dacă îşi va depune demisia în cazul în care pachetul nu va intra în vigoare de la 1 februarie anul viitor, aşa cum a anunţat, ministrul a răspuns: "În principiu nu am ce să mai caut în fruntea ministerului. Sigur, poate că reuşim să facem nişte modificări, nişte nuanţări, dar dacă ele nu sunt de substanţă, nu mă interesează".

Ministrul a explicat că scopul pachetului de bază este să îmbunătăţească accesul pacienţilor asiguraţi la servicii medicale de calitate.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
13 Octombrie 2013
Ultima actualizare:
14 Octombrie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza