Etape ale vizitei preşedintelui Klaus Iohannis în Italia

Preşedintele Klaus Iohannis are la o întrevedere cu reprezentanţii cultelor religioase ortodox, greco-catolic şi romano-catolic.

Adăugat: 14 Octombrie 2018
Ultima actualizare:14 Octombrie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Klaus Iohannis, președintele României
trimite pe mail

La sediul Episcopiei Ortodoxe Române din Roma, preşedintele Klaus Iohannis are la această oră o întrevedere cu reprezentanţii cultelor religioase ortodox, greco-catolic şi romano-catolic, după care va participa la un eveniment organizat de Ambasada României în Italia: iluminarea Columnei lui Traian în culorile drapelului ţării noastre.

Şeful statului va fi primit de românii care locuiesc la Roma şi care au venit îmbrăcaţi, special pentru această zi, în costume tradiţionale, informează corespondenta RRA, Elena Postelnicu.

Vizita de stat a preşedintelui Iohannis, care are loc în contextul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri şi al aniversării a 10 ani de la ridicarea relaţiei bilaterale dintre România şi Italia la nivel de Parteneriat Strategic Consolidat, va continua mâine cu întrevederi la cel mai înalt nivel al statului italian, şi marţi cu un Forum de afaceri România-Italia.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
14 Octombrie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza