Este oficial! Marian Munteanu candidează din partea PNL la Primăria Capitalei

Marian Munteanu intră în competiția electorală pentru Primăria Capitalei, din partea PNL.

Adăugat: 12 Aprilie 2016
Ultima actualizare:12 Aprilie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei. Foto: Alexanxdra Cristea
trimite pe mail

Biroul Politic al PNL a validat  candidatura lui Marian Munteanu în competiţia electorală la Primăria Capitalei din partea liberalilor.

Propunerea vine după retragerea lui Ludovic Orban din cursa electorală. Copreşedintele PNL Alina Groghiu a precizat că Marian Munteanu reprezintă în acest moment societatea civilă, dar se va înscrie în PNL.

"Opţiunea este către domnul Marian Munteanu, reprezentant al societăţii civile, un om care este un simbol al anilor '90, unul din liderii mişcărilor de studenţi de la acea vreme şi un simbol, de asemenea, al mişcării anticomuniste, un om cu care cred că PNL are create toate premizele pentru câştigarea bătăliei în Bucureşti", a spus Alina Groghiu.

Marian Munteanu consideră că este un început al parteneriatului între un partid - PNL - şi organizaţiile societăţii civile .

"Simpla invocare a mea în această discuţie este o onoare pentru mine. Am un respect deosebit pentru PNL - un mare partid al istoriei noastre şi văd în această posibilitate o deschidere până acum în istoria politică recentă faţă de societatea civilă. Văd un început al unui parteneriat între un partid - PNL - şi organizaţiile societăţii civile, care să ducă la o primenire reală a vieţii noastre politice. Este un act de curaj, un act de responsabilitate", a spus Munteanu în şedinţa Biroului Politic Naţional al formaţiunii.

Munteanu a mai spus că se simte profund legat de bucureşteni.Autor:
Radio România Actualităţi
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
12 Aprilie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza