Este necesară modificarea legii privind consolidarea clădirilor cu risc seismic

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh susţine necesitatea modificării legii privind consolidarea clădirilor cu risc seismic.

Adăugat: 9 Martie 2017
Ultima actualizare:10 Martie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Sevil Shhaideh, vicepremier
trimite pe mail

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh  a explicat, astăzi, la Galaţi, necesitatea modificării legii privind consolidarea clădirilor cu risc seismic în sensul obligării locatarilor să părăsească locuinţele în perioada în care acestea sunt consolidate, oamenii urmând să fie mutaţi ăn locuinţe de necessitate asigurate de autorităţi.

Sevil Shhaideh a mai precizat că noua lege prevede că proprietarii vor fi obligaţi să părăsească locuinţele aflate în consolidare doar dacă autorităţile le vor pune la dispoziţie locuinţe de necesitate.

Proiectul de lege este, până la finele lunii, în dezbatere publică, urmând ca până la sfârşitul lunii aprilie să includă toate propunerile primate, după care proiectul va fi transmis în Parlament, pentru legiferare.

Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh, împreună cu Viorel Ştefan, ministrul finanţelor publice, s-au aflat,  astăzi, la Galaţi, unde s-au întâlnit cu cu primarii din judeţ, pentru a le prezenta stadiul și perspectivele implementării programului de guvernare și al programelor gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).Autor:
Maria Măndiţă
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
9 Martie 2017
Ultima actualizare:
10 Martie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza