Emil Boc vrea să facă din Cluj-Napoca "oraşul în care să-ţi placă cel mai mult să trăieşti"

Candidatul PDL pentru funcţia de primar al municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, şi-a propus să ofere un plus de calitate oraşului dacă va fi ales.

Adăugat: 17 Mai 2012
Ultima actualizare:17 Mai 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail
Emil Boc a afirmat că oraşul Cluj Napoca trebuie să devină un municipiu în care să îţi doreşti să trăieşti.
 
"În ceea ce priveşte obiectivul noului mandat, cred că este timpul să realizăm un salt calitativ în viaţa municipiului nostru. Din acest punct de vedere, cred cu tărie că municipiul Cluj Napoca trebuie să intre într-o nouă etapă de dezvoltare şi care să aducă un plus calitativ în viaţa fiecărui cetăţean din oraşul nostru. Cluj Napoca trebuie să devină oraşul în care să-ţi placă cel mai mult să trăieşti", a declarat Emil Boc.
 
Emil Boc a declarat că a decis să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca pentru a continua proiectele pe care le-a început în anul 2004.
 
"Este o onoare pentru mine că organizaţia Cluj a PDL mă susţine în acest demers şi sunt convins că împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, şi cu primarii noştri vom câştiga alegerile locale", a mai spus Boc.

Candidatul PDL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj este actualul preşedinte al instituţiei, democrat-liberalul Alin Tişe.Autor:
Andrei Şerban
Editor:
Alina Dobrinescu
Reporter:
Ciprian Iancu
Adăugat:
17 Mai 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza