Emil Boc, preşedintele PDL

"Vedeţi această gogoaşă umflată a alianţei socialiste. Unde în lume s-a mai întâlnit ca aceia de pe locul I şi II din sondaje să se alieze să-i bată pe cei de pe locul III?"

Adăugat: 19 Martie 2011
Ultima actualizare:19 Martie 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Aflat sâmbătă, la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj, liderul partidului, premierul Emil Boc , a dat asigurări că în partid este "o competiţie loială".


El s-a referit la alegerile pentru funcţia de preşedinte al democrat liberalilor , care va avea loc la jumătatea lunii mai.


"În partid este o competiţie loială, corectă. Este o chestiune care se va decide pe 14-15 mai, suntem colegi indiferent de ce spun unii sau alţi", a spus Emil Boc.


În discursul susţinut cu acest prilej, Emil Boc a atacat cele două televiziuni de stiri, pe care-a le-a calificat drept "televiziuni de atac".Preşedintele PDL a mai spus că ţinţa PDL este de a face ca Gorjul să devină un judeţ, care să fie condus de democrat liberali, pentru a "scăpa acest judeţ de roşul lui Ponta şi Antonescu"."Obiectivul nostru la Gorj este să scăpăm acest judeţ de roşul lui Ponta şi Antonescu. Avem o echipă a lui Ruşeţ care va conduce la victorie. Vedeţi această gogoaşă umflată a alianţei socialiste. Unde în lume s-a mai întâlnit ca aceia de pe locul I şi II din sondaje să se alieze să-i bată pe cei de pe locul III? Acest lucru ne spune că este o alianţă de conjunctură populistă, căreia îi este frică de PDL pentru că ştie că începând din anul 2011, orice zi care care merge până la alegeri merge în favoarea PDL" a declarat Emil Boc".Emil Boc a mai spus că după ce a fost nevoit să ia în 2010, măsuri  dure pentru "salvarea ţării", acum încep să se vadă semnele bune-"pentru că încetul cu încetul semnele bune încep să se înmulţească'', a susţinut liderul PDLÎn final mesajului, Emil Boc şi-a declarat susţinerea pentru actualul preşedinte interimar al organizaţiei PDL Gorj.


La evenimentul de sâmbătă, de la Târgu Jiu, participă  preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului ,Vasile Blaga şi ministrul de interne, Traian Igaş.De remarcat că la şefia organizaţiei judeţene democrat-liberale Gorj,  este înscris un singur candidat, acesta fiind senatorul Ion Ruşeţ, preşedinte interimar, PDL Gorj.
 Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
19 Martie 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza