Emil Boc, premierul României

"Sper ca decizia privind Legea ANI să fie o decizie a clasei politice româneşti, o decizie de transparenţă pentru declararea averilor demnitarilor, în sensul că nimeni nu are nimic de ascuns".

Adăugat: 24 August 2010
Ultima actualizare:24 August 2010

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Senatorii s-au reunit , marţi , în sesiune extraordinară, pe ordinea de zi aflându-se, printre altele, Legea Agenţiei Naţionale de Integritate, ordonanţele de urgenţă ale Guvernului privind descentralizarea în Sănătate şi, respectiv, creşterea TVA.


Premierul Emil Boc participă la sesiune extraordinară de la Senat.


Guvernul susţine proiectul Legii Agenţiei Naţionale de Integritate în forma adoptată anterior de Camera Deputaţilor, a subliniat premierul Emil Boc, în faţa senatorilor reuniţi în plen în sesiunea extraordinară convocată pentru votarea acestui proiect de act normativ.


"În privinţa Legii ANI, mesajul meu este foarte simplu: Agenţia Naţională de Integritate şi controlul implicit al averilor sunt o datorie şi o obligaţie a noastră, a clasei politice faţă de români. Guvernul susţine proiectul de lege aşa cum a fost adoptat de către Camera Deputaţilor şi în faţa dumneavoastră vine cu solicitarea ca el să fie aprobat în aceeaşi formă. De ce? Pentru că el răspunde unei duble exigenţe. Este vorba de exigenţa raportată la deciziile Curţii Constituţionale (...). Iar în al doilea rând, exigenţa ca România să-şi respecte angajamentele asumate la aderarea la Uniunea Europeană", a subliniat Emil Boc.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
24 August 2010


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza