Emil Boc, premierul României

"Am luat decizia de revocare din funcţie a ministrului Teodor Baconschi pentru declaraţiile făcute la adresa protestatarilor".

Adăugat: 23 Ianuarie 2012
Ultima actualizare:23 Ianuarie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Premierul Emil Boc a anunţat, luni, în discursul susţinut în plenul Parlamentului, că a luat decizia revocării ministrului Teodor Baconschi pentru declaraţiile susţinute de acesta la adresa protestatarilor.

"Regret derapajele şi stângăciile verbale ale unor colegi la adresa protestatarilor şi îmi cer scuze în numele acestora", a explicat  Emil Boc.

Teodor Baconschi a scris pe blogul său că opoziţia doreşte ca "o populaţie imbecilizată de televiziuni, înfricoşată de scenarii apocaliptice mereu dezminţite de realitate şi, mai nou, de bătăuşii scoşi pe străzi, să aleagă în locul reformei statului retorica urii şi neputinţei ridicată la nivel de program politic".

Teodor Baconschi a mai adăugat că "alegerea o va face România vrednică, România care munceşte, România însetată de viitor, nu mahalaua violentă şi ineptă încolonată, ca minerii odinioară", referindu-se la recentele proteste împotriva actualei puteri.Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
23 Ianuarie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza