Emil Boc îşi amendează propriul partid

Fostul premier Emil Boc, actual primar al Clujului, şi-a amendat propriul partid pentru afişaj electoral ilegal. Alte partide amendate sunt USL şi PP-DD.

Adăugat: 4 Decembrie 2012
Ultima actualizare:4 Decembrie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

ARD şi alte partide politice au fost amendate de primarul Clujului, democrat-liberalul Emil Boc, pentru afişaj electoral ilegal.

"Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a aplicat amenzi în valoare totală de 8.000 de lei partidelor politice, alianţelor politice şi candidaţilor independenţi care au realizat afişaj electoral ilegal în Cluj-Napoca", se precizează într-un comunicat de presă transmis, marţi, de municipalitatea clujeană.

Cele mai mari amenzi, de câte 2.000 de lei, au fost aplicate ARD şi USL.

De asemenea, a fost amendat PP-DD cu 1.500 de lei, candidatul independent Liviu Alexa tot cu 1.500 de lei şi PPMT cu 1.000 de lei.

"Menţionăm faptul că, în data de 29 noiembrie 2012, primarul Emil Boc a somat public toate formaţiunile politice ca în termen de 48 de ore să desfiinţeze afişajul ilegal, lucru care nu s-a întâmplat. Banii rezultaţi din amenzi vor fi utilizaţi inclusiv pentru acordarea de cadouri de sărbători căminelor de bătrâni şi persoanelor nevoiaşe", se menţionează în comunicatul primăriei.

De asemenea, Primăria Cluj-Napoca a sesizat Biroul Electoral Judeţean pentru ca acesta să dispună desfiinţarea afişajului electoral ilegal, scrie Agerpres.
 Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
4 Decembrie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza