Emil Boc: Investiţiile în infrastructură vor contribui la depăşirea crizei economice

Premierul Emil Boc a afirmat, vineri, la Câmpina că investiţiile în infrastructură vor aduce noi locuri de muncă şi vor contribui la depăşirea crizei economice.

Adăugat: 27 Mai 2011
Ultima actualizare:27 Mai 2011

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Pentru redresarea economiei, premierul Emil Boc consideră este nevoie de alocarea de resurse pentru agricultură, autostrăzi şi drumuri judeţene.   


"Nu avem voie să facem niciun pas înapoi, ci doar prin investiţii şi locuri de muncă putem să creştem economia acestei ţări şi să le dăm şi bugetarilor salariile înapoi şi pensionarilor să le oferim mai multe resurse financiare la pensii", a afirmat Emil Boc.


Primul ministru a inaugurat, vineri, la Câmpina, un bazin de înot destinat celor 7.500 de elevi din localitate, proiect susţinut în totalitate din fondurile Companiei Naţionale de Investiţii.


La eveniment au participat preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, premierul Emil Boc şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.


Construcţia este destinată uzului didactic, cu posibilitatea de utilizare publică în afara orarului şcolilor din localitate şi nu se adresează activităţilor competiţionale.


În municipiul Câmpina există opt şcoli generale şi cinci licee, în care studiază aproximativ 7.500 de elevi care vor beneficia de bazinul de înot.


De asemenea, elevii care vor folosi acest bazin de înot vor avea acces la două vestiare, prevăzute cu dotări moderne, duşuri şi grupuri sanitare, iar profesorii vor avea propriul vestiar.


 Autor:
Alina Dobrinescu
Editor:
Alina Dobrinescu
Adăugat:
27 Mai 2011


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza