Emil Boc, fost preşedinte PDL

"Vreau să le reamintesc colegilor de partid că adversarii sunt în afara partidului, nu în interiorul lui. Ne batem cu opoziţia, nu în interior, să arătăm care suntem mai frumoşi".

Adăugat: 9 Ianuarie 2013
Ultima actualizare:9 Ianuarie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc i-a sfătuit pe membrii partidului să se adune, nu să se excludă, şi le-a reamintit că adversarii sunt în afara PDL, nu în interior.

Emil Boc s-a referit la declaraţiile lui Cezar Preda privind excluderea lui Sever Voinescu.

Fostul preşedinte al PDL  a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, cum comentează declaraţiile prim-vicepreşedintelui PDL Cezar Preda legate de excluderea din partid a lui Sever Voinescu.

"Eu le adresez doar sfaturi de înţelepciune, ca fost preşedinte. În perioade de opoziţie ai nevoie să aduni, nu să excluzi. Cele mai bune soluţii sunt în interiorul partidului. Vreau să le reamintesc colegilor de partid că adversarii sunt în afara partidului, nu în interiorul lui. Ne batem cu opoziţia, nu în interior, să arătăm care suntem mai frumoşi. Asta este soarta unui partid de opoziţie, să se bată cu opoziţia, nu să-şi rezolve ştiu eu ce probleme în interior. În interior ai dreptul să spui tot ce doreşti şi ce gândeşti, în forurile de partid, şi acolo e bine să se deruleze discuţiile cu privire la soarta partidului", a spus Boc.

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda l-a acuzat pe Sever Voinescu de "trădarea" partidului şi a susţinut că singurul lucru pe care îl poate cere acesta este să fie dat afară, Voinescu replicând: "Cine e acest Cezar Preda? Ca să-l pot băga în seamă trebuie întâi să mă asigur că există. Există?".

Cezar Preda îl acuză pe Voinescu de faptul că în campania electorală a susţinut candidatura fostului deputat PDL Maria Stavrositu chiar şi după ce aceasta a decis să candideze din partea PPDD.

Replica lui Sever Voinescu a venit pe un site de socializare. Acesta susţine ironic că "nu ştie cine este Cezar Preda".Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
9 Ianuarie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza