Emanuel Ungureanu, declarații la DIICOT despre practicile medicului Lucan

Emanuel Ungureanu, deputatul USR care a dezvăluit practicile medicului Mihai Lucan, a dat declaraţii la DIICOT.

Adăugat: 4 Ianuarie 2018
Ultima actualizare:4 Ianuarie 2018

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Emanuel Ungureanu a dat declaraţii, ieri, timp de aproape 4 ore, la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism.

El a afirmat că are dovezi pentru susţinerea acuzaţiilor şi a dat liste cu pacienţi care au fost direcţionaţi între spitalele de stat şi cele private.

În aceste zile descoperim o ţară în care trăim, care este coordonată de reţele de tip mafiot, care cuprind medici, procurori, judecători, oameni din SRI, cu complicitatea unor alţi doctori care ştiu, spre exemplu, că în sute de clinici in România pacienţii sunt direcţionaţi de la stat către privat, bolnavii sunt jecmăniţi de bani şi apoi sunt întorşi în clinicile de stat, unde este jecmănit, din nou, statul, a spus Emanuel Ungureanu.

Redactorul Radio România Actualităţi, Diana Surdu, transmite că deputatul USR Emanuel Ungureanu a evocat şi numele primarului de Cluj, Emil Boc, sau al actualului ministru al sănătăţii, Florian Bodog.

Vă reamintim că, profesorul Mihai Lucan - fost şef al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj Napoca, este cercetat sub control judiciar într-un dosar de delapidare şi constituire de grup infracţional organizat.

Anchetatorii DIICOT vorbesc despre crearea unui mecanism prin care Institutul a fost căpuşat şi adus în pragul falimentului, de asemenea, despre acuzaţii de mită şi chiar trafic de organe.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
4 Ianuarie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza