Emanuel Macron "peste 65% din voturi" în turul doi al prezidențialelor

Potrivit sondajelor la ieșirea de urne, Emmanuel Macron a câștigat aproape de două ori mai multe voturi decât contracandidata sa, Marine Le Pen, în turul ll al alegerilor prezidențiale din Franța.

Adăugat: 7 Mai 2017
Ultima actualizare:7 Mai 2017

Politica Romaneasca
Foto: Emanuel Macron
trimite pe mail

În Franţa, la această oră, s-au închis secţiile de votare pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi potrivit primelor sondaje la ieşirea de la urne, Emmanuel Macron, candidat de centru, a fost ales preşedinte.

Este creditat cu 65-66% din voturi - ne-a transmis cu puţin timp în urmă trimisul RRA  la Paris, Daniela Coman.

Echipa candidatului independent de centru, Emmanuel Macron, îşi aşteaptă ascultătorii în caz de victorie în Piaţa de la Carousel du Louvre, în imediata apropiere a celebrului muzeu, pentru o manifestaţie publică. Marine Le Pen, în schimb, reprezenta dreptei naţionaliste, a anunţat o întâlnire cu uşile închise la un restaurant din Bois de Vincennes, în estul Parisului.

Indiferent care va fi învingătorul din această seară el este invitat de preşedintele François Hollande să participe mâine alături de el la defilarea de pe Champ Elysee, pentru aniversarea zilei în care Germania nazistă a capitulat în 1945, la sfârşitului celui de Al Doilea Război Mondial, mai informează Daniela Coman.Autor:
Daniela Coman
Editor:
Simona Mihaescu
Adăugat:
7 Mai 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza