Elena Udrea s-a prezentat la Poliţie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri dimineaţă, la Secţia 2 de Poliţie, din Capitală, pentru stabilirea programului pe care-l va avea pentru procedurile de control judiciar.

Adăugat: 30 Ianuarie 2015
Ultima actualizare:30 Ianuarie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, deputat, lider PMP
trimite pe mail

Aceasta a părăsit în mai puţin de o oră,  sediul Poliţiei şi a declarat presei că va trebui să se prezinte la Poliţie în fiecare marţi şi vineri.

"Programul este marţi şi vineri, la 11:00", a declarat Udrea, la ieşirea din sediul poliţiei.

Întrebată ce dezvăluiri intenţionează să facă în interviul pe care l-a anunţat pe pagina personală de Facebook, Udrea a răspuns: Să avem puţintică răbdare!

De asemenea, fostul ministru în guvernul Boc a negat că ar fi ştiut despre intervenţiile fiului fostul său soţ , la ANRP.

"Chiar nu ştiam ce face Alin Cocoş", a susţinut Elena Udrea.

Amintim că DNA a dispus urmărirea penală faţă de Udrea Elena Gabriela, pentru săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracțiuni) şi fals în declaraţii de avere, precizează comunicatul publicat joi seara de DNA.

Suspectei Udrea Elena Gabriela i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție, mai arată comunicatul DNA.

AICI Comunicatul DNA
 Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
30 Ianuarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza