Elena Udrea, preşedintele PMP

"Eu nu mă aştept să fiu arestată, nu există niciun motiv în acest moment pentru aşa ceva".

Adăugat: 3 Februarie 2015
Ultima actualizare:3 Februarie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Deputatul Elena Udrea a declarat, marţi, la ieşirea din Secţia 2 de Poliţie din Capitală, unde a mers conform programului stabilit după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, că nu se aşteptată să fie arestată, pentru că nu există motive în acest sens.

"Eu nu mă aştept să fiu arestată, eu spun că abuzurile pe care le văd nu m-ar mira să se continue chiar şi cu o încercare de arestare, dar evident că nu există niciun motiv în acest moment pentru aşa ceva", a afirmat Udrea.

Acesta a reiterat faptul că nu se aşteaptă să fie susţinută în demersul pe care l-a pornit odată cu denunţul făcut pe numele actualului director interimar al SRI, Florian Coldea.

Procurorii DNA au dispus ca deputatul Elena Udrea să fie cercetată sub control judiciar în dosarul Microsoft pentru 60 de zile, până la 29 martie.

Ea este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de spălare de bani (în forma dobândirii/utilizării de bunuri cunoscând că provin din infracţiuni) şi de fals în declaraţii de avere.

Referindu-se la cazul Bute, fostul ministru a respins acuzaţiile că implicarea Ministerului Dezvoltării în Gală ar fi fost ilegală şi că ea ar fi urmărit capital electoral prin asocierea sa cu numele lui Lucian Bute. 

"Un aparat întreg în minister care are sarcina de a verifica legalitatea acţiunilor a găsit soluţia legală. Ce este ilegal în a încerca să finanţezi cu fonduri europene promovarea României prin imaginea unui mare sportiv aşa cum era Lucian Bute atunci? Păi nu era campanie electorală, era 2011 şi doi la mână: este prima dată când se formulează o astfel de acuzaţie cum că un om politic încearcă să facă o acţiune pentru imagine, păi ce să zicem de un ministru care inaugurează o autostradă, ce să zicem de un ministru care inagurează o şcoală? ", a spus Udrea.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
3 Februarie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza