Elena Udrea, preşedintele PMP

"Ponta îi calcă pe urme lui Adrian Năstase, cel care a vândut pe nimic resursele naturale ale ţării şi a permis astfel ca, în România de astăzi, să avem unele dintre cele mai mari preţuri din Europa la benzină şi motorină".

Adăugat: 4 Decembrie 2014
Ultima actualizare:4 Decembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, preşedintele PMP
trimite pe mail

Preşedintele PMP, Elena Udrea consideră că se impune introducerea unei moţiuni simple pe acest subiect  ca urmare a deciziei Guvernului de amânare cu un an a renegocierii redevenţelor.

Elena Udrea, consideră că Ponta ar avea acum ocazia să înlăture "o nedreptate" din 2004 a Guvernului Năstase, susţinând că fostul premier "a vândut pe nimic resursele ţării şi a stabilit, pentru un deceniu, un sistem de redevenţe foarte dezavantajos".

"Ponta îi calcă pe urme lui Adrian Năstase, cel care a vândut pe nimic resursele naturale ale ţării şi a permis astfel ca, în România de astăzi, să avem unele dintre cele mai mari preţuri din Europa la benzină şi motorină", a afirmat Udrea.

PMP va discuta şi cu celelalte partide din opoziţie, pentru strângerea de semnături în vederea iniţierii unei moţiuni simple, se mai scrie în document.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Decembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza