Elena Udrea îşi lansează candidatura în aceeaşi zi cu Victor Ponta: 21 septembrie

Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţiale a dat asigurări că dacă va ajunge preşedintele României va lupta pentru principiile si valorile pentru care Traian Băsescu a pledat în timpul mandatelor sale.

Adăugat: 21 August 2014
Ultima actualizare:21 August 2014

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, preşedintele PMP
trimite pe mail

Elena Udrea a mai afirmat, joi, într-o conferinţă de presă că va fi un susţinător al luptei pentru independenţa justitiţei şi depolitizarea instituţiilor statului.

Preşedintele PMP  a mai afirmat că dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, va schimba Guvernul Ponta şi va duce mai departe reformele începute de Traian Băsescu.

Elena Udrea, a reafirmat că modelul ei de preşedinte este de preşedinte implicat şi i-a mulţumit şefului statului pentru că o susţine public la funcţia supremă în stat.

"Aş dori să-i mulţumesc pentru susţinerea publică pe care mi-o acordă, acum ca şi în toată cariera mea de om politic. Vreau să-l asigur pe domnul preşedinte că voi continua să fiu un politician care va lupta pentru principiile, pentru valorile pe care le-am susţinut până acum şi că voi face şi în această campanie electorală acelaşi lucru pe care l-am făcut în ultimii zece ani: voi susţine continuarea reformelor începute în mandatul preşedintelui, dar, în acelaşi timp, voi fi mult decât moştenitoarea lui Traian Băsescu. Voi adăuga personalitatea, caracterul şi proiectele proprii, în aşa fel încât modelul de preşedinte care doresc să fiu este acela de preşedinte luptător implicat, de preşedinte implicat", a spus Udrea, citată de Agerpres.

Întrebată dacă în proiectele sale se gândeşte la Traian Băsescu pentru funcţia de premier al României, Elena Udrea a răspuns că deşi acesta "ar fi categoric cel mai bun prim-ministru", după cum a precizat şeful statului, acesta nu mai este interesat de această funcţie.

Lidera PMP a mai arătat este omul marilor proiecte şi că nu a intrat în competiţia electorală doar pentru a se afla în turul I al prezidenţialelor, subliniind că aşteaptă ca în turul al II-lea să fie susţinută de electoratul de dreapta.

Aceasta a precizat că va propune forului de conducere al PMP votarea unei decizii prin care partidul să nu colaboreze în niciun fel cu PSD atâta timp cât Victor Ponta se va afla în fruntea social-democraţilor.

Totodată, Elena Udrea a anunţat că lansarea oficială a candidaturii sale la prezidenţiale va fi pe 21 septembrie, în aceeaşi zi cu cea a lui Victor Ponta.

Întrebată de ce a ales această zi, Elena Udrea a spus că a ales acceaşi dată cu a lui Ponta special pentru a nu-l lăsa pe acesta "să aibă o lansare liniştită".Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihaescu
Reporter:
Andreea Prisăcariu
Adăugat:
21 August 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza