Elena Udrea îl ironizează pe Ungureanu şi îl consideră "orgolios"

Deputatul Elena Udrea respinge acuzaţia de "viol politic" adusă de liderul Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, care a spus că a refuzat oferta Mişcării Populare de "fuziune prin absorbţie".

Adăugat: 12 Aprilie 2014
Ultima actualizare:13 Aprilie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea, deputat independent, membru al PMP
trimite pe mail

Întrebată sâmbătă la Sibiu de corespondentul Agerpres cum comentează acuzaţia de "viol politic" adusă Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea a răspuns:

"La viol nu ne pricepem, dacă se pricepe domnul Ungureanu, vă spune dânsul. Noi credem şi am crezut tot timpul că este nevoie de unitate în zona aceasta de centru-dreapta a politicii româneşti. (...) Ar fi fost o idee şi ar fi fost nemaipomenit dacă ideea aceasta reuşea, să se facă o fuziune între Mişcarea Populară, Forţa Civică, celelalte partide de centru-dreapta, nu s-a putut din cauza, uitaţi, unora ca domnul Ungureanu".

Prezentă sâmbătă, la Sibiu, la lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară pentru Parlamentul European, Udrea a mai afirmat că ar trebui să îi mulţumească lui Klaus Iohannis deoarece "datorită orgoliului său imens s-a produs un lucru bun, ruperea USL".

"Dacă domnul Iohannis nu era atât de orgolios şi nu ţinea morţiş să fie vicepremier şi ministru de Interne, am fi avut această construcţie catastrofală pentru România, USL. S-ar mai fi contrat ei, ar mai fi încercat să arunce vina unii pe alţii, dar am fi fost încă sub USL", a spus fostul lider al PDL.

Elena Udrea i-a catalogat drept "orgolioşi" şi  Mihai Răzvan Ungureanu, şi pe preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.

În opinia sa, Klaus Iohannis e mai orgolios decât Victor Ponta.

De menţionat că senatorul Mihai-Răzvan Ungureanu a anunţat sâmbătă, la Sibiu, că Mişcarea Populară, PDL şi PNŢCD au dorit "fuziunea prin absorbţie" a Forţei Civice, lucru pe care îl consideră de neacceptat, informează Agerpres.Autor:
Luminiţa Apostolescu
Editor:
Luminiţa Apostolescu
Adăugat:
12 Aprilie 2014
Ultima actualizare:
13 Aprilie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza