Elena Udrea, audiată de Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI

La intrarea în sala de şedinţe, Elena Udrea a declarat că va spune lucruri relevante, din experienţa proprie, conform cărora "statul paralel" ar controla societatea folosind justiţia ca instrument principal.

Adăugat: 19 Octombrie 2017
Ultima actualizare:19 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea
trimite pe mail

Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI o audiază pe Elena Udrea, fost ministru al dezvoltării şi turismului, în cadrul anchetei declanşate după acuzaţii lansate de un fost angajat al Serviciului Român de Informaţii, în prezent trimis în judecată pentru acuzaţii de corupţie, care susţine existenţa unui aşa-numit "stat paralel".

La intrarea în sala de şedinţe, Elena Udrea a declarat că va spune lucruri relevante, din experienţa proprie, conform cărora acest stat paralel ar controla societatea folosind justiţia ca instrument principal.

Reporterul RRA, Angela Matei, aminteşte că, până la acest moment, comisia i-a mai audiat pe omul de afaceri Sorin Strutinsky, pe fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, şi pe fostul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, iar săptămâna viitoare este aşteptat fostul preşedinte Traian Băsescu.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
19 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza