Elena Udrea a ajuns la Penitenciarul de Femei din Târgşor

Elena Udrea va sta in primele 21 de zile în secţia de carantină şi observaţie a centrului de detenţie, după care va fi transferată în cea de arest preventiv.

Adăugat: 30 Aprilie 2015
Ultima actualizare:30 Aprilie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Elena Udrea
trimite pe mail

Elena Udrea, aflata în arest preventiv, a ajuns în aceasta dupa amiaza la Penitenciatul de Femei din Târgşor - Prahova. 

Potrivit regulamentului, Elena Udrea va sta in primele 21 de zile în secţia de carantină şi observaţie a centrului de detenţie, după care va fi transferată în cea de arest preventiv.

Elena Udrea a fost trimisă în judecată de DNA în dosarul "Gala Bute" la data de 21 aprilie, ea fiind acuzată de săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene.

În acelaşi dosar au mai fost deferiţi justiţiei fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu- administratorul terenurilor de la Nana deţinute de Elena Udrea, Ştefan Lungu- fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia- fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Ana Maria Topoliceanu- fost director al Companiei Naţionale de Investiţii şi Dragoş Marius Botoroagă- administratorul unei societăţi comerciale.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, şi anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia şi Breazu, au primit, cu ştiinţa sa, sume de bani de la reprezentanţii unor societăţi comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanţate de ministerul pe care inculpata îl conducea.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Aprilie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza