Elena Băsescu, europarlamentar

"I-aş recomanda lui Cătălin Ivan să nu se mai ascundă în spatele fustelor unor colege de grup parlamentar din PE. Să aibă curajul specific unui adevărat bărbat şi să-şi atace chiar el adversarii, la vedere".

Adăugat: 7 Iunie 2013
Ultima actualizare:7 Iunie 2013

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu l-a acuzat pe liderul eurodeputaţilor PSD, Cătălin Ivan că distorsionează "realitatea unor proceduri fireşti din Parlamentul European" şi că  se foloseşte de colegii socialişti  "pentru a lansa atacuri în mass media româneşti aservite actualei Puteri".

Elena Băsescu susţine că Ivan "comandă articole de presă în România" din care să reiasă că aceasta nu trebuia să fie prezentă Comisia pentru Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European, atunci când a fost dat avizul pentru candidatul român la Curtea Europeană de Conturi.

Comunicatul integral

"Nu pot să cataloghez decât josnică decizia lui Cătălin Ivan de a <<produce>> articole şi materiale de presă prin care o colegă socialistă de a sa, Ines Ayala, contestă prezenţa mea la votul din 29 mai din Comisia pentru Control Bugetar (CONT) a Parlamentului European, când s-a dat avizul pentru candidatul român la Curtea Europeană de Conturi. E un semn că, din prea multă dorinţă de a deveni noua stea (căzătoare) a PSD, Cătălin Ivan nu se dă în lături de la nimic, nici măcar de la astfel de lovituri nejustificate”, a declarat Elena Băsescu.
Europarlamentul PDL a precizat că prezenţa sa în Comisia de Control Bugetar a fost perfect statutară, în condiţiile în care de la vot lipseau mai mulţi membri PPE. De altfel, la votarea raportului din 29 mai, au fost prezenţi nu mai puţin de 7 (!!!) europarlamentari ai USL care nu erau nici membri titulari şi nici supleanţi ai comisiei amintite: Victor Boştinaru (PSD), Cristian Buşoi (PNL), Ramona Mănescu (PNL), Renate Weber (PNL), Silvia-Adriana Ţicău (PSD), Claudiu Ciprian Tănăsescu (PSD) şi Ioan Enciu (PSD). Prin urmare, poziţia socialistei Ines Ayala este nejustificată şi rodul unui partizanat evident. De aceea, ar fi bine să se abţină pe viitor în a intra în astfel de jocuri politice care nu-i fac cinste, susţine în comunicat Elena Băsescu.

Eurodeputatul PDL i-a recomandat lui Cătălin Ivan să-şi asume responsabilitatea pentru actele sale şi "să nu se mai ascundă în spatele fustelor unor colege de grup parlamentar din PE".

"I-aş recomanda lui Cătălin Ivan să nu se mai ascundă în spatele fustelor unor colege de grup parlamentar din PE. Să aibă curajul specific unui adevărat bărbat şi să-şi atace chiar el adversarii, la vedere. Mă îndoiesc că ar avea vreo reticenţă în acest sens, de vreme ce nu ştie să se bată decât cu femei", consideră  Elena Băsescu.

Europarlamentul PDL l-a îndemnat pe liderul socialiştilor români să se ocupe mai puţin de "aranjamente şi articole de presă pe la Bucureşti pentru colegele din Spania" şi să se concentreze mai mult pe munca efectivă din Parlamentul European, se mai scris în comunicatul de presă.Autor:
Simona Mihăescu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
7 Iunie 2013


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza