Ecaterina Andronescu, posibil candidat la Primăria sectorului 6

Preşedintele interimar al Organizaţiei PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, ar putea fi candidatul din partea social-democraţilor la Primăria sectorului 6, a declarat preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb.

Adăugat: 23 Februarie 2012
Ultima actualizare:23 Februarie 2012

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Europarlamentarul Rovana Plumb a susţinut, joi, în cadrul unei conferinţe, că Organizaţia de Femei a PSD o "susţine din tot sufletul" pe Andronescu la o posibilă candidatură la Primăria sectorului 6 din Capitală şi a precizat că încă nu a fost luată o decizie în acest sens în forurile de conducere ale partidului.

De asemenea, a subliniat că termenul până la care vor fi anunţate candidaturile la alegerile locale din vara acestui an este 15 martie.

"Zilele acestea se vor definitiva (n.r. - candidaturile la alegerile locale). Astăzi avem o videoconferinţă a Organizaţiei de Femei a PSD pe tema alegerilor. Se lucrează la desemnarea candidaţilor", a afirmat  Rovana Plumb.

Principalul contracandidat al PSD, în sectorul 6, va fi actualul primar, Cristian Poteraş (PDL), care va candida pentru un nou mandat.

Obiectivul PSD, câştigarea Primăriei Generale

Ecaterina Andronescu a fost validată, pe 8 februarie, în funcţia de preşedinte al organizaţiei Bucureşti, de Comitetul Executiv Naţional al PSD, iar fostul lider al acesteia, Marian Vanghelie, a devenit preşedinte executiv.

Andronescu declara că obiectivul principal al Organizaţiei PSD Bucureşti este întărirea echipei pentru campania electorală.
    
"Obiectivul PSD este să câştigăm alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, să-l sprijinim pe Sorin Oprescu, să sprijinim toţi primarii USL care vor candida la sectoare", a declarat Andronescu, după numirea ei în funcţia de preşedinte al filialei.

De anul trecut, organizaţia PSD Bucureşti era condusă de un comitet de coordonare format din Ion Iliescu, Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Ecaterina Andronescu, Corina Creţu, Rodica Nassar, comitet coordonat la rândul său de preşedintele PSD, Victor Ponta.
 Autor:
Flori Doman
Editor:
Flori Doman
Adăugat:
23 Februarie 2012


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza