Dumitru Coarnă: Angajații din apărare și siguranță națională nu vor mai primi niciun spor

Preşedintele Sidicatului Naţional al Poliţiştilor, Dumitru Coarnă, susține că noile modificări aduse Legii salarizării vor face ca angajaţii din sistemul de apărare şi siguranţă naţională să nu mai primească niciun spor.

Adăugat: 6 Iunie 2017
Ultima actualizare:6 Iunie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Dumitru Coarnă
trimite pe mail

Prezent la dezbaterile din Comisia pentru Muncă a Camerei Deputaţilor, preşedintele Sidicatului Naţional al Poliţiştilor, Dumitru Coarnă, a atras atenţia că noile modificări aduse Legii salarizării vor face ca angajaţii din sistemul de apărare şi siguranţă naţională să nu mai primească niciun spor.

Potrivit redactorului RRA Petruţa Obrejan, el a mai spus că amendamentele aduse formei proiectului adoptate de Senat îi vor face pe poliţişti să vină cu bani de acasă şi i-a acuzat pe deputaţi de ignorarea cererilor sindicaliştilor.

"Noi lucrăm noaptea, sâmbăta, duminica în condiţii grele, ne-au pus plafon, noi nu ne comparăm cu celelalte sisteme. Noi şi sănătatea ne cam asemănăm la această muncă pe timpul nopţii, sâmbăta, duminica. Sunt unităţi care nu se închid. Ele funcţionează în mod continuu. Şi atunci, sigur că plafonând şi mergând în aceeaşi logică noi o să închidem şi spitalele o să închidem şi secţii de poliţie, o să închidem secţii de jandarmerie, o să se apere ei între ei, domnul Solomon, la Parc Izvor aici", a spus Dumitru Coarnă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
6 Iunie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza