Dumitru Chiriţă, avizat pentru funcţia de preşedinte al ANRE

Senatorii şi deputaţii din comisile economică şi pentru industrii l-au avizat favorabil pentru funcţia de preşedinte al A.N.R.E. pe Dumitru Chiriţă cu 15 voturi pentru şi 7 împotrivă.

Adăugat: 16 Octombrie 2017
Ultima actualizare:16 Octombrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Dumitru Chiriţă
trimite pe mail

Dumitru Chiriţă a declarat în cadrul audierilor că în toate acţiunile sale viitoare va pune în centrul atenţiei sale clientul. 

ANRE trebuie să se axeze  şi pe verificarea modului în care sunt realizate investiţiile si se efectuează mentenanţa instalaţiilor, a mai precizat Dumitru Chiriţă.

Comisiile l-au mai desemnat prin vot pe  Nagy Zoltan ca vicepreşedinte al Comitetului de Reglementare al A.N.R.E iar pentru cele două funcţii de membru în comitetul de reglementare al ANRE au fost votaţi Gabriel Gheorghe şi Cornelia Sulger.

Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor urmează să se pronunţe prin vot asupra acestor numiri în şedinţă comună, miercuri,in condiţiile în care expiră mandatele a patru din cei şapte membri ai comitetului de reglementare al ANRE, ne-a transmis redactorul RRA, Alina Stănuţă.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
16 Octombrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza