Drumurile naţionale, autostrăzile şi majoritatea şcolilor, redeschise

Toate drumurile naţionale şi autostrăzile afectate de ninsori şi viscol au fost redeschise, iar majoritatea şcolilor îşi reiau cursurile de astăzi.

Adăugat: 20 Ianuarie 2016
Ultima actualizare:20 Ianuarie 2016

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Autorităţile anunţă sancţiuni pentru cei care nu au curăţat zăpada şi ţurţurii.

Şcolile din judeţele Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Brăila, Ialomiţa, Vaslui şi Buzău îşi reiau activitatea astăzi.

Ministrul Educaţiei anunţă că în judeţul Dâmboviţa rămân închise câteva şcoli din Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doiceşti şi Brăneşti, din cauza unor probleme de alimentare cu apa potabilă.

Potrivit corespondentei RRA, Mihaela Buculei, este posibil ca şi elevii din Câmpulung Moldovenesc să nu meargă astăzi la cursuri.

Oraşul a rămas fără căldură din cauza unei avarii la conducta de gaze.

Compania de drumuri anunţă că toate drumurile naţionale şi autostrăzile afectate de vreme au fost redeschise.

Totuşi, pentru azi-noapte, Centrul Infotrafic le recomandă şoferilor să folosească DN 3A Feteşti-Drajna, ca alternativă mai rapidă şi mai sigură faţă de tronsonul paralel al autostrăzii A2.

Şi Ministerul de Interne anunţă într-un comunicat că va acorda în perioada următoare o atenţie deosebită persoanelor vulnerabile şi fără adăpost.

În Bucureşti, 31 de persoane fizice şi juridice au fost amendate cu 52.000 de lei pentru că nu au curăţat zăpada şi ţurţurii.

Pentru prima oară s-a implicat şi Protecţia Consumatorilor, care a avertizat că dacă principalele artere ale Capitalei şi căile de acces către şcoli şi spitale nu vor fi curăţate în 48 de ore, vor fi aplicate amenzi care pot ajunge la 50.000 de lei pentru fiecare primărie de sector.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
20 Ianuarie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza