Dragnea susține desecretizarea protocoalelor dintre SRI și DNA

Preşedintele PSD Liviu Dragnea susţine apelul premierului privind desecretizarea protocoalelor încheiate între SRI şi DNA.

Adăugat: 19 Martie 2018
Ultima actualizare:19 Martie 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine apelul premierului privind desecretizarea protocoalelor încheiate între SRI şi DNA.

În opinia sa nu există informaţii dacă acestea acorduri mai produc sau nu efecte.

"Susţin apelul public al doamnei prim-ministru, l-am făcut şi eu anul trecut. S-a tot vorbit despre faptul că aceste protocoale au fost făcute în baza unor decizii CSAT. Or, am văzut cu toţii comunicatul de la CSAT care este corect. CSAT-ul nu a aprobat niciodată astfel de protocoale, nici nu a cerut să se facă astfel de protocoale, ori nicio interpretare a unor decizii CSAT nu poate ţine loc de lege sau de Constituţie. Nu văd niciun motiv pentru care aceste protocoale să nu fie făcute publice, pentru că sunt din ce în ce mai multe voci care spun că acestea au fost făcute fără o bază legală", a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a anunţat că directorul Serviciului Eduard Hellvig şi-ar fi exprimat disponibilitatea de a desecretiza protocolul dintre SRI şi Parchetul General.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
19 Martie 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza