Dragnea, supărat pe parlamentari puterii: Se impune o rânduială în grupul parlamentar

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, susține că se impune o rânduială în grupul parlamentar al puterii, după ce ordonanța privind sistemul de irigații nu a obținut voturile deputaților.

Adăugat: 30 Septembrie 2015
Ultima actualizare:30 Septembrie 2015

Politica Romaneasca
trimite pe mail

Eşecul ordonanţei privind banii pentru irigaţii a fost cauzat de faptul că mulţi dintre parlamentarii puterii au lipsit de la şedinţă, fapt ce l-a determinat de preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, să le atragă atenţia colegilor săi asupra felului în care îşi fac datoria.

El a declarat că vina pentru absenţa deputaţilor social-democraţi de la votul pe proiectul privind irigaţiile este a conducerii partidului şi a structurilor sale din Legislativ și a subliniat  că se impune o "rânduială" în grupul parlamentar.

"Faptul că parlamentarii noştri nu au fost prezenţi la această lege este o vină a noastră, a noastră, a celor care conducem partidul, a celor care conduc Camera, a celor care sunt lideri de grup, a celor din comisii. Se impune o rânduială în grupul parlamentar al PSD şi în general în coaliţie. Eu am pus o întrebare, şi nu o pun cu răutate, dar îmi e foarte greu să mă abţin. Dacă astăzi era în plen votul pentru pensiile parlamentarilor erau absenţi? Eu cred că nu", a spus Dragnea.

Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii îmbunătăţirilor funciare, cu amendamente, nu a întrunit numărul de voturi necesar adoptării lui, în şedinţa de miercuri a Camerei Deputaţilor.Autor:
Radio România
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
30 Septembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza