Dragnea: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiției

Liderul social-democrat consideră că a devenit ţintă de fiecare dată când PSD a dorit să facă ceva pentru România.

Adăugat: 21 Noiembrie 2017
Ultima actualizare:21 Noiembrie 2017

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

UPDATE Liviu Dragnea a sosit la DNA în jurul orei 16.35, pentru a fi înştiinţat că i-a fost pus sechestru pe avere în dosarul Tel Drum.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, le-a confirmat jurnaliştilor acreditaţi la Parlament că va merge astăzi la DNA pentru a lua la cunoştinţă că i-a fost pus sechestru pe avere.

Liderul social-democrat consideră că a devenit ţintă de fiecare dată când PSD a dorit să facă ceva pentru România.

"Noi încă mai credeam şi încă unii mai credem că putem deveni o ţară normală, în care nu afli din presă lucrurile acestea. Da, am fost făcut ţap ispăşitor la referendum în 2012, am fost făcut ţintă de câte ori a vrut PSD-ul să facă ceva important pentru români, acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiţiei. Şi de către cine, de către oameni care se ascund. Eu sunt preşedintele Camerei, dar sunt doar un om", a spus Liviu Dragnea.

Surse din DNA i-au declarat reporterului RRA, Mădălina Verman, că pe parcursul întregii zile, la sediul DNA au venit, pe rând, şi ceilalţi inculpaţi din dosarul constituit în baza unei sesizări a Oficiului European Antifraudă, OLAF.

Liviu Dragnea este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi fraudare de fonduri europene, fapte pe care le-ar fi comis pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
21 Noiembrie 2017


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza