Dragnea: Soluția actualei crize, guvern de uniune națională

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că soluţia pentru criza actuală ar putea să fie un guvern de uniune naţională, iar alegerile anticipare ar putea fi organizate cel mai devreme la începutul lunii aprilie.

Adăugat: 6 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:10 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Soluţia pentru criza actuală ar putea să fie un guvern de uniune naţională, cu un premier tehnocrat care să aibă stabilite obiective strategice clare, cel puţin până la alegerile parlamentare de anul viitor, afirmă preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, organizarea de alegeri anticipate nu este cea mai bună soluţie, în contextul în care România are un parteneriat strategic cu SUA, precum şi angajamente economice şi financiare cu parteneri importanţi.

După cum ne-a transmis reporterul RRA, Cătălin Purcaru, Liviu Dragnea a precizat că alegerile anticipate ar putea fi organizate cel mai devreme la începutul lunii aprilie.

"Dacă, până la urmă, preşedintele şi celelalte forţe politice ajung la concluzia că trebuie să facem alegeri anticipate şi să ţinem acest guvern interimar până în aprilie, o să discutăm, dar eu cred că trebuie să cumpănim mult mai bine. Obiectivele care sunt solicitate de peste tot şi de foarte mult timp din societate pot fi atinse cu un guvern interimar şi instabil până în aprilie sau pot fi atinse dacă, cu foarte multă cumpănire, se instalează un guvern de tehnocraţi, cu oameni foarte bine pregătiţi, care să înceapă efectiv să facă lucruri", susține Dragnea.
 Autor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
6 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:
10 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza