Dragnea: PSD nu e de acord cu alegerile anticipate

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că, în acest moment, coaliţia este stabilă şi va merge la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis cu o propunere de premier, care să fie acceptată de şeful statului.

Adăugat: 4 Noiembrie 2015
Ultima actualizare:4 Noiembrie 2015

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

El a declarat, după şedinţa coaliţiei majoritare, din care fac parte PSD, UNPR şi ALDE,  că social-democraţii nu sunt de acord cu declanşarea alegerilor anticipate, idee avansată de PNL.

AUDIO DECLARAŢIA PREŞEDINTELUI PSD, LIVIU DRAGNEA

Amintim că, într-o conferinţă de presă comună, copreşedinţii PNL, Alina Ghorghiu şi Vasile Blaga au anunţat că liberalii vor alegeri anticipate.

Alina Ghorghiu a afirmat că această propunere ar trebui sprijinită printr-un acord politic al întregii clase politice  şi că ar fi cea mai bună soluţie după manifestaţiile de amploare de ieri.

"Nu e o surpriză pentru nimeni că astăzi PNL solicită alegeri anticipate. Solicităm asta încă din ianuarie 2015. (...)  Sper că în ceasul al doisprezecelea vom avea lideri de partide parlamentare responsabili care vor înţelege cât de important e în acest moment să nu ignorăm sau să ne facem că nu înţelegem care sunt solicitările celor care au protestat" a declarat Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Ea  mai spus că PNL este cel care va face primul pas şi va iniţia discuţii cu liderii partidelor parlamentare.

AUDIO DECLARAŢIILE LIDERILOR PNL, ALINA GHORGHIU ŞI VASILE BLAGAAutor:
Alina Bordeiaşu
Editor:
Simona Mihăescu
Adăugat:
4 Noiembrie 2015


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza