Dragnea: Protestele din 10 august, o tentativă eşuată de lovitură de stat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că protestele din 10 august au reprezentat o tentativă eşuată de lovitură de stat.

Adăugat: 22 August 2018
Ultima actualizare:22 August 2018

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Liderul PSD, Liviu Dragnea a afirmat, aseară, într-o intervenţie televizată, că protestele din 10 august au reprezentat o tentativă eşuată de lovitură de stat şi a acuzat unele companii străine că finanţează acţiunile #rezist şi că îşi îndeamnă angajaţii să protesteze.

El consideră atitudinea preşedintelui Klaus Iohannis legată de evenimente ca fiind iresponsabilă. Liviu Dragnea nu este de părere că Jandarmeria a acţionat disproporţionat:

"Sunt absolut convins că Jandarmeria a acţionat legal şi pe baza regulamentelor şi eu nu am văzut nicio intervenţie disproporţionată", a spus Liviu Dragnea.

Susținere fără ezitare pentru premierul Dăncilă

Dragnea a afirmat că nu există nicio intenţie în interiorul PSD pentru o rupere a coaliţiei de guvernare cu ALDE, pentru că s-a dovedit că poate funcţiona, iar partidele sunt compatibile.

El şi-a exprimat şi încrederea în premier despre care a afirmat că trebuie să rămână în funcţie cel puţin până în 2020:

"Eu în continuare o susţin fără niciun fel de ezitare pe Viorica Dăncilă şi o susţin din toate punctele de vedere. Este un premier bun", a susținut liderul PSD.

Liviu Dragnea a anunţat, însă, că la reuniunea Comitetului Executiv Naţional al PSD, din perioada 31 august - 2 septembrie, se va discuta despre activitatea miniştrilor, precizând că nu este mulţumit de activitatea unora dintre ei.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
22 August 2018


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza