Dragnea: Proiectul PSD prevede creșteri de salarii

PSD propune în proiectul său creșteri salariale în sănătate, educaţie, transporturi, agricultură şi apărare.

Adăugat: 7 Decembrie 2016
Ultima actualizare:7 Decembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD, candidat la Camera Deputaților
trimite pe mail

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susţine că proiectul de buget pentru anul viitor cuprins în programul de guvernare al partidului prevede creşteri în sănătate, educaţie, transporturi, agricultură şi apărare.

În documentul prezentat astăzi, se mai propune majorarea veniturilor populaţiei şi reducerea fondurilor alocate pentru funcţionarea guvernului, a parlamentului şi a unor ministere.

"Anul viitor, România va avea peste 250 de miliarde de lei pe care trebuie să-i folosim astfel încât mai mulţi români să facă parte din clasa de mijloc. Suntem singurul partid care a parcurs toate etapele unui pachet credibil de măsuri economice şi sociale. Am prezentat programul nostru de guvernare, sursele de finanţare, impactul, beneficiarii, acum venim cu schiţa de buget, care include toate măsurile pe care le-am prezentat în această campanie electorală", a subliniat Dragnea.

Liviu Dragnea candidează pentru Camera Deputaţilor pe lista PSD Teleorman.

Vosganian: În guvernarea Tăriceanu toate promisiunile au fost îndeplinite

Candidatul ALDE pentru Camera Deputaţilor în Iaşi, Varujan Vosganian, aminteşte alegătorilor că în guvernarea Tăriceanu toate promisiunile au fost îndeplinite.

"În acea guvernare, s-au întâmplat lucruri care ar trebui să se repete în România de azi. A trebui să stimulăm capitalul românesc. Am să vă spun că în 2008 România a avut cea mai mare rată a investiţiilor din întreaga sa istorie: 32% din Podusul Intern Brut. Acea guvernare a fost una în care toate promisiunile au fost îndeplinite. Dublarea salariilor şi apensiilor s-a făcut fără deficit la bugetul de pensii şi cu cea mai mică datorie publică din Uniunea Europeană", declară Varujan Vosganian.

Alina Gorghiu: Performanţa se premiază şi contraperformanţa se sancţionează

Liderul PNL, Alina Gorghiu, crede că partidul său va obţine un scor bun în alegerile parlamentare.

Ea a declarat la Timişoara că performanţa politică se măsoară în voturi, iar PNL a stabilit o ţintă pentru fiecare judeţ.

"Dacă majoritatea parlamentară are să dea un prim-ministru în persoana lui Dacian Cioloş, /.../ răspunderea nu este doar a Alinei Gorghiu, ci va fi a tuturor din Biroul Politic Naţional şi a tuturor şefilor de filială care nu produc rezultatul la care s-au angajat. PNL trebuie să înveţe că performanţa se premiază şi contraperformanţa se sancţionează. În partidul ăsta de-a lungul vremii din păcate nu prea s-a sancţionat contraperformanţa", a spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu deschide lista PNL Timiş pentru Senat.

Obiectivul de ţară al PMP este  unirea României cu Republica Moldova

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, s-a întâlnit astăzi cu membrii şi simpatizanţii partidului din judeţul Constanţa.

El a declarat că obiectivul de ţară al PMP, unirea României cu Republica Moldova, este cuprins în programul politic al partidului şi propune înfiinţarea unui minister al reunificării.

"Pe mine m-a preocupat subiectul din primul mandat. Am construit doi piloni care să ajute la desovietzarea Republicii Modova. Primul a fost acordarea cetăţeniei române tuturor acelora care a pierdut-o fără voia lor şi rudelor lor până la gradul 4. Al doilea pilon a fost numărul de burse alocate tinerilor din Republica Modova", a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu deschide lista PMP pentru Senat în Bucureşti.

Kelemen Hunor: Reacţia oficialilor de la Budapesta a fost o reacţie corectă

Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, consideră că poziţia autorităţilor de la Budapesta, care au interzis diplomaţilor maghiari să participe la sărbătorirea Zilei Naţionale a României, este una corectă.

El este de părere că 1 Decembrie, când românii aniversează unirea Transilvaniei cu Regatul României, nu este o zi de sărbătoare pentru maghiari.

"Au plecat şi în momentul în care au fost foarte multe decizii administrative şi nu numai în România care au lezat comunitatea maghiară şi care într-un fel au atacat drepturile obţinute. Din acest punct de vedere, reacţia oficialilor de la Budapesta a fost o reacţie corectă, de responsabilitate faţă de maghiarii din România, aşa cum şi România ar trebui să reacţioneze când românii din Valea Timocului sunt intimidaţi, sunt atacaţi şi drepturile lor nu sunt respectate", a subliniat unor Kelemen Hunor.

Hunor Kelemen candidează pentru Camera Deputaţilor în judeţul Harghita.

Marian Munteanu: Promovăm oameni care nu fură

Preşedintele ANR, Marian Munteanu, a declarat la Botoşani că formaţiunea pe care o conduce are candidaţi bine pregătiţi, care nu au mai făcut politică.

"Imensa majoritate a oamenilor din Alianţa Noastră sunt oameni care nu au mai făcut politică niciodată. Noi am selectat oameni care au o bună pregătire profesională, au o carieră în spate. Noi avem nevoie să promovăm oameni care au dovedit ceva în viaţa lor şi în primul rând au dovedit că nu sunt corupţi, că nu fură, că nu au participat la decizii ticăloase", a susținut Marian Munteanu.

Marian Munteanu candidează în Bucureşti pentru un post de senator.Autor:
Amalia Bojescu
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
7 Decembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza