Dragnea: Posibil congres extraordinar în decembrie

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, aseară, la un post de televiziune, că este nevoie să fie organizat un congres extraordinar al partidului, fie la începutul lui 2015, fie la finalul acestui an.

Adăugat: 24 Noiembrie 2014
Ultima actualizare:24 Noiembrie 2014

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedinte executiv al PSD
trimite pe mail

Liviu Dragnea a mai spus că s-a consultat cu mai mulţi şefi din teritoriu şi că ar fi de preferat ca acest congres să aibă loc în decembrie, astfel încât la începutul anului viitor să fie îndeplinite toate procedurile pentru a începe o reconstrucţie serioasă a partidului.

Liderul PSD a mai declarat că îl susţine în continuare ca lider pe Victor Ponta şi că nu crede că există riscul ca acesta să piardă preşedinţia partidului la un eventual congres.

Până la congresul extraordinar al partidului urmează însă, o şedinţă tensionată a Comitetului Executiv al partidului, la care va fi analizat eşecul la alegerile din 16 noiembrie.

La mijlocul săptămânii, Victor Ponta va participa, ca şef al PSD, la şedinţa Comitetului Executiv al partidului, care va analiza eşecul la alegerile prezidenţiale.

Unii lideri social-democraţi au cerut ca Liviu Dragnea, care a fost coordonator al campaniei electorale, să-şi asume eşecul şi să renunţe la funcţia de preşedinte executiv.

Liviu Dragnea a primit însă un sprijin din partea lui Victor Ponta, care a cerut membrilor partidului să se abţină de la declaraţii publice pentru perioada următoare.

El a reafirmat că PSD trebuie să rămână la guvernareAutor:
Radio România
Editor:
Simona Mihăescu
Reporter:
Andrei Şerban
Adăugat:
24 Noiembrie 2014


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza