Dragnea nu renunţă la o eventuală moţiune de cenzură

Liderul celui mai mare partid parlamentar, PSD, Liviu Dragnea nu renunţă la ideea de a sancţiona Guvernul condus de Dacian Cioloş printr-o moţiune de cenzură.

Adăugat: 10 August 2016
Ultima actualizare:10 August 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Posibilitatea depunerii unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cioloş va fi discutată mâine cu liderii ALDE, a precizat preşedintele PSD, care a reluat astăzi, într-un interviu pentru cotidianul Adevărul, criticile la adresa cabinetului de tehnocraţi.

"Vom discuta dacă, cum şi când", a declarat Liviu Dragnea la Adevărul live.

El a admis totodată, că ar fi dispus să renunţe la moţiunea de cenzură dacă premierul ar recunoaşte că a greşit în privinţa anulării unor scutiri de la plata impozitelor pe proprietăţi de către şoţiile veteranilor de război şi cei ai teatrelor de operaţii.

"Ar conta foarte mult atitudinea premierului Cioloş. Dacă premierul Cioloş ar înţelege că şi tehnocraţii sunt oameni şi că oamenii pot greşi şi ar înţelege că nu trebuie să mai acopere o greşeală a unui membru al Guvernului sau a unor funcţionari din Ministerul de Finanţe şi ar recunoaşte că a fost o greşeală a unui funcţionar al Ministerului Finanţelor pe care a preluat-o fără să o analizeze, ar putea să mai fie o şansă de discuţie. Dacă mai rămâne în această încăpăţânare, nouă ne dovedeşte că de fapt e foarte puţin interesat de români. De asemenea, o să analizăm mâine la discuţia cu dl Tăriceanu care sunt şansele reale în Parlament, pentru că s-au produs nişte mutaţii politice pe scenă", a mai precizat Dragnea în interviul menţionat

Întrebat care sunt şansele ca după discuţia cu Călin Popescu-Tăriceanu să nu se depună moţiune de cenzură, Dragnea a arătat că "şansele sunt foarte mici".
 Autor:
Cristina Dumitrescu
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
10 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza