Dragnea: Luăm în calcul serios moţiunea de cenzură

Preşedintele social democrat, Liviu Dragnea, declară că va avea o întâlnire cu copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe tema unei eventuale moţiuni de cenzură împotriva Guvernului.

Adăugat: 5 August 2016
Ultima actualizare:5 August 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmă că ia serios în calcul posibilitatea de a iniţia o moţiune de cenzură împotriva guvernului condus de Dacian Cioloş.

Dragnea va discuta despre moţiune cu liderul ALDE, Calin Popescu Tăriceanu.

"Voi avea o întâlnire cu domnul Tăriceanu. Luăm în calcul serios moţiunea de cenzură pentru că ceea ce au făcut acum, dincolo de dispreţ, arată că nu au nici un fel de respect faţă de lege. Este şi o lipsă de informare crasă", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a adăugat că se lucrează la programul de guvernare, care va fi gata până la sfârşitul lunii august.

"La programul de guvernare se lucrează, va fi un document plin de substanţă, aplicabil, care nu va conţine nici un fel de poveste, ci lucruri pe care le putem finanţa şi se vor finaliza în mandate de 4 ani. Am discutat aseară, până târziu, cu fiecare organizaţie în parte şi despre idei, direcţii de acţiune din programul de guvernare, cât şi de pregătirea şi organizarea pentru campania electorală. Vom avea o primă formă până la sfârşitul lunii august care să înceapă să fie prezentată şi comunicată", a spus liderul PSD, vineri, la Vaslui, la şedinţa Comitetului Naţional Executiv al PSD.Autor:
Politica Romaneasca
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
5 August 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza