Dragnea îl acuză pe Iohannis că întârzie adoptarea bugetului

Liderul social democrat, Liviu Dragnea, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis de tergiversarea aprobării bugetului de stat.

Adăugat: 10 Martie 2019
Ultima actualizare:10 Martie 2019

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, președintele PSD
trimite pe mail

Liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, din nou, pe preşedintele Klaus Iohannis, de tergiversarea aprobării bugetului de stat.

El spune că bugetul a fost construit foarte bine şi foarte riguros, iar gestul şefului statului afectează funcţionarea tuturor instituţiilor.

Liviu Dragnea: Este doar dorinţa lui, intenţia lui, voinţa lui de a întârzia cât mai mult aprobarea bugetului de stat, pentru a face cât mai mult rău României. Dacă Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru aprobarea plafoanelor bugetare, atunci săptămâna viitoare vom adopta bugetul şi îl vom retrimite la Cotroceni, să îl semneze şi să îl promulge, să se publice pentru ca milioane de copii din România să beneficieze de alocaţii, programele de investiţii să înceapă să se deruleze în forţă, programele pe sănătate unde s-au alocat sume uriaşe, să înceapă să se deruleze, pentru beneficiile tuturor.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Curtea Constituţională a decis că bugetul de stat pe 2019 este în confomitate cu legea fundamentală, iar ieri, preşedintele Klaus Iohannis a retrimis documentul, Parlamentului, pentru reexaminare.

Şeful statului a cerut PSD-ALDE un buget pentru dezvoltarea ţării şi a subliniat că Legislativul are ocazia şi responsabilitatea să facă rapid corecţiile necesare.Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminița Voinea
Adăugat:
10 Martie 2019


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza