Dragnea: Guvernul nu are legitimitatea să aducă modificări Codului Fiscal

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că executivul condus de Dacian Ciolos a fost învestit pentru a administra Romania şi nu pentru a face schimbări care nu sunt fundamentate si dezbătute.

Adăugat: 7 Septembrie 2016
Ultima actualizare:7 Septembrie 2016

Politica Romaneasca
Foto: Liviu Dragnea, preşedintele PSD
trimite pe mail

Preşedintele PSD Liviu Dragnea sustine că actualul guvern nu are legitimitatea sa aducă modificari Codului Fiscal aflat in vigoare.

Liderul social democrat a precizat ca Executivul condus de Dacian Ciolos a fost învestit pentru a administra Romania şi nu pentru a face schimbări care nu sunt fundamentate si dezbătute.

"Guvernul nu înţelege că a fost învestit, în principal, pentru a administra treburile ţării, nu pentru a proceda la schimbări din temelii şi schimbări care nici nu sunt bine fundamentate, nici nu sunt dezbătute. Probabil dintr-o dorinţă de fugă pentru imagine. Mă refer la ultima iniţiativă pe care am văzut-o despre intenţia de modificare a Codului fiscal. Nu are legitimitate acest Guvern să facă acest lucru şi sper să înţeleagă miniştrii. Speranţă mare am, de fapt, la domnul Dacian Cioloş", a spus Dragnea, la începutul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD

În şedinţa conducerii PSD va fi discutata şi situaţia de la Elcen.

Liviu Dragnea consideră că exista o presiune din partea partii liberale din guvernul tehnocrat pentru a-i pedepsi pe bucureştenii care au votat cu PSD la alegerile locale, transmite redactorul RRA, Cătălin Purcaru.
 Autor:
Radiojurnal
Editor:
Luminiţa Voinea
Adăugat:
7 Septembrie 2016


Articole pe aceeasi tema


Toate câmpurile sunt obligatorii.

Reafiseaza